Noi versiuni de Firmware si Smart Software

A fost lansata o noua versiune de Firmware 180418(1) si o noua versiune de Smart Software 1804111. Versiunea de Firmware este compatibila cu urmatoarele versiuni de imprimante 3d: Printer PM1, PM2 si toate PM3. Schimbari la Firmware de la versiunea 171217 la...

Professional dddrop Leader TWIN 3D printer

Imprimanta Leader TWIN 3D este prima versiune din seria dddrop Leader. Pentru utilizatorii care nu au nevoie de toate caracteristicile oferite de imprimanta Leader PRO, Leader TWIN este alegerea perfecta!

La fel ca imprimanta Leader PRO, Leader TWIN are o capacitate mare de constructie si are ca principal scop functionalitatea si rezistenta. Clientii nostri si experientele lor sunt foarte importante pentru noi. De aceea, noile imbunatatiri aduse imprimantelor noastre 3D sunt bazate pe sugestiile oferite de clienti. Scopul nostru este de a face printarea 3D cat mai simpla si accesibila!

Printarea cu materiale diferite si culori diferite a fost una dintre sugestii. Noi am incorporat aceasta sugestie in procesul de creatie si asa am creat imprimanta 3D Leader TWIN. Imprimanta 3D Leader TWIN vine imbunatatita cu doua capete de printare independente. Fiecare capat are propriul meniu de control si setari. Acest lucru permite utilizatorului sa printeze diferite materiale si culori, chiar si cu duze de marimi diferite. De asemenea, veti putea printa seturi complexe cu materiale rezistente ca HIPS sau PVA.

La fel ca imprimanta Leader, TWIN 3D vine cu un software Slic3r care contine toate setarile necesare, functionand la 5 minute de la instalare. De asemenea, puteti downloada modele 3D online si in cateva minute puteti transforma modelul digital intr-unul real.

Datorita placii de printare incalzite este mai usor sa printati pe patul de sticla cu o legare perfecta. Este foarte important ca inainte de a incepe procesul de printare 3D, patul de sticla sa fie bine curatat cu spray-ul nostru special de curatare. Duzele (0.4mm standard) sunt special create pentru a evita orice blocaj. In toate situatiile, este oferit un rezultat perfect.

Sunteti in cautarea unei imprimante 3D care poata printa silmultan cu doua materiale si doua culori diferite? Pentru produse mici sau mari? Atunci imprimanta 3D Leader TWIN este alegerea perfecta! Gasiti produsul in magazinul nostru online.

Achizitionarea unei imprimante 3D Leader TWIN include:

  • Un an garantie pentru piese si reparatii*
  • Un an de ajutor profesional
  • Software Slic3r si setari pentru toate filamentele

Specificatii:

Caracteristici Dual extruder, pana la 275°C
Printare prin card SD
Spatiu de constructie inchis
LED light
Dimensiuni printer 530 x 660 x 570mm
Volum de printare 300 x 300 x 300mm
Placa de printare incalzita 120 °C
Viteza maxima de printare 150mm/s
Inaltimea stratului de printare 0.05 – 0.6mm
Diametru duze 0.2 – 0.4 – 0.6 – 0.8 – 1.0mm
Materiale/Filamente PLA, ABS, PETG, FLEX, HIPS, PVA
1.75mm diametru filament.