Utilizatorii

 

Imprimantele 3D dddrop sunt construite avand la baza cunostinte profesionale si pasiune. Cunostintele profesionale de a face alegerile tehnice corecte si pasiunea de a fi cei mai buni. dddrop are o tinta clara: 100% satisfactia clientilor! Echipa dddrop are multi ani de experienta in design, inginerie si industrializarea produselor. Pe langa asta, ei au lucrat profesional cu imprimante 3D incepand cu anul 2004. Toate aceste cunostinte sunt aduse impreuna pentru a crea imprimantele 3D LEADER si acest lucru se vede in fiecare detaliu.

Pentru utilizatorii profesionali

Imprimantele noastre 3D profesionale sunt construite avand la baza cunostinte profesionale si pasiune. Cunostintele profesionale de a face alegerile tehnice corecte si pasiunea de a fi cei mai buni. dddrop are o tinta clara: 100% satisfactia clientilor! Echipa dddrop are multi ani de experienta in design , inginerie si industrializarea produselor. Pe langa asta, noi am lucrat profesional cu imprimante 3D incepand cu anul 2004. Toate aceste cunostinte sunt aduse impreuna pentru a crea imprimantele 3D LEADER si acest lucru se vede in fiecare detaliu. Pentru mai multe informatii despre imprimantele noastre 3D profesionale, va rugam sa vizitati la paginile despre dddrop Leader TWIN si dddrop Leader PRO.

Mai jos aveti o lista cu punctele noastre forte.

Dimensiunea de printare

Un spatiu mic de printare este cea mai suparatoare problema cu majoritatea imprimantelor 3D. Acest lucru fiind o problema pentru majoritatea utilizatorilor. Din acest motiv, dddrop a construit o imprimanta 3D profesionala care are cel mai mare spatiu de printare din categoria ei: 330 x 310 x 305mm pentru imprimanta Leader PRO. Acest spatiu mare ofera posibilitatea utilizatorului de a crea piese mari dintr-un singur ciclu de printare, sau sa printeze mai multe parti intr-un singur ciclu de printare.

La imprimanta Leader PRO, placa de printare este foarte usor de schimbat cu diferite materiale.

Placa de printare incalzita

Imprimantele profesionale 3D au o placa de printare incalzita. Nu doar incalzita. Aceasta poate atinge temperaturi inalte de 130°C la imprimanta Leader PRO! Aceste temperaturi inalte, impreuna cu carcasa inchisa ofera posibilitatea de a printa cu filamente dure care necesita temperaturi foarte inalte, de exemplu ABS si alte materiale de printare 3D. Cu o temperatura atat de inalta, materialele nu se vor deforma. Modelul dvs. va ramane nemiscat pe placa de printare. Placa de printare poate sustine modele grele.

Viteza si precizie

Capul de printare este pozitionat strategic: face posibila printarea 3D in sute de mm. Un strat de inaltime 0.01-0.6mm face constructia partilor detaliate foarte precisa. Imprimantele 3D dddrop sunt construite pentru a printa modele uriase, dar si modele micute. Imprimantele noastre 3D profesionale sunt sigure si rapide cu pana la 150mm/s! Toata aceasta precizie este inutila daca nu poate fi aplicata produsului dvs. Din aceasta cauza imprimantele 3D ddrop au o carcasa foarte rezistenta, special dezvoltata ca sa transforme controalele in miscari precise pentru a rezulta modele frumoase la fiecare utilizare! Clientii nostri folosesc impimantele 3D pentru productii mari de piese de plastic. De aceea, este nevoie de o masina mare si rezistenta ca imprimanta dddrop 3D.

Carcasa inchisa

Un mare dezavantaj al imprimantelor 3D accesibile in ziua de azi este carcasa deschisa. Acest lucru face ca modelele de printare sa fie vulnerabile la schimbarile de temperatura din timpul procesului de printare. Rezultatul consta in modele deformate, mai ales in cazul modelelor mari sau modele printate cu ABS. Imprimantele 3D puse la dispozitie de ddrop au o carcasa inchisa care tine camera de printare departe de orice factor extern. Astfel, puteti avea conditiile perfecte de printare atat iarna, cat si vara.

Imprimanta Leader PRO merge cu un pas in fata: camera de printare are o temperatura controlata, perfecta pentru orice material!

Servicii de printare 3D

Echipa dddrop este condusa de utilizatori experiementati ai imprimantelor 3D. Oameni care va pot oferi servicii rapide si profesionale in cazul in care intampinati probleme. Cu dddrop puteti alege un nivel de servicii care sa se poptriveasca cu nevoile dvs.: Gold, Silver sau Bronze.

Fiecare imprimanta Leader PRO vine cu 2 ani de suport Gold, standard.