Filamente 3D – filamente 3D de printare 1.75mm

Filamentul este cartusul unei imprimante 3D, acesta face posibila printarea modelelor 3D. Filamentul 3D este desfacut de pe o bobina si aprovizioneaza cu material o duza, care directioneaza cursul. Motorul trage treptat materialul in duza extruderului. Filamentul devine fluid la o anumita temperatura. Cand se ajunge la temperatura potrivita si materialul s-a topit, printarea 3D poate incepe.

Fluiditatea filamentului depinde de tipul acestuia si de temperatura placii de printare. In prezent, sunt disponibile multe filamente 3D, fiecare cu propriul extruder si propria temperatura necesara pe placa de printare. Cele mai des intalnite filamente de pe piata sunt PLA si ABS. Conform imprimantelor 3D dddrop, ABS necesita o temperatura a extruderului de 260 °C si o temperatura a placii de printare de 120 °C. Filamentele noastre PLA necesita o temperatura a extruderului de 225 °C si o temperatura a placii de printare de 65 °C. Toate aceste filamente sunt disponibile si in culori diferite.

Filamentele dddrop 3D

Sunt multe diferente cand vine vorba de calitatea filamentelor, acest lucru influentand calitatea produsului final. Calitatea este foarte importanta pentru dddrop si de aceea, vindem propriile noastre filamente 3D. In acest fel va putem garanta cele mai bune conditii de printare la preturi corecte: calitate la un pret bun!

In acest moment, dddrop pune la dispozitie urmatoarele tipuri de filamente: PLA, ABS, PETG, FLEX, HIPS si PVA. Acestea vin intr-o varietate de culori si cu un diametru de 1.75mm. In viitor, scopul nostru este de a include mai multe filamente in colectia noastra.

La cumpararea unui filament 3D dddrop, veti primi toate setarile de printare pentru fiecare tip de filament. Acest lucru salveaza timp si asigura cele mai bune rezultate la printare. Pentru mai multe informatii, verificati paginile produselor respective.