Professional dddrop EVO Twin 3D printer

Urmand modelele Leader, dezvoltatorii nostri de produs va prezinta dddrop EVO Twin. Cu acest plug&play 3D printer, care a fost dezvoltat pe parcursul anilor pe baza recenziilor oferite de utilizatori, esti gata pentru produsul viitorului. Dddrop EVO Twin este un printer 3D extraodinar si profesional cu un volum foarte mare de printare, bazat pe functionalitate si are o viteza de executie mult mai mare fata de modelul precedent. Ecranul de 7 inch color si cu touchscreen, controlul printerului imbunatatit impreuna cu noua generatie de procesoare de calculator fac acest printer usor de utilizat.

Dddrop 3D printers sunt dezvoltate si fabricate in Olanda si ofera multe posibilitati pentru pretul lor atractiv. Acest printer vine cu un sistem de filament deschis, astfel oferind alegerea libera a materialului de catre utilizator. Camera inchisa si controlata termic, impreuna cu placa detasabila de printare incalzita permite imprimarea perfecta a materialelor de inalta tehnologie, cu cerinte de temperatura mai stricte. Datorita sistemului de racire al placii de printare, modele complexe si structuri proeminente complet orizontale pot fi imprimate perfect. Placa de printare detasabila asigura continuitate in procesul de imprimare.

Cele doua capete de printare independente permit folosirea materialelor de suport solubile pentru imprimarea cu succes a oricarei parti complexe sau cu pereti subtiri. Design’ul unic al capetelor de printare previne infundarea acestora. Dddrop ofera capatul de printare potrivit pentru orice sarcina: foarte detaliat sau super-rapid. Se poate alege intre capetele de printare: 0.2 – 0.4 (standard) – 0.6 – 0.8 – 1.00mm din alama, otel inoxidabil sau carbura de tungsten si pot fi schimbate in mai putin de 1 minut.

Cel mai mare avantaj al dddrop EVO Twin este faptul ca acesta e un dispozitiv complet integrat SMART, astfel incat sa puteti opera imprimanta prin LAN si/sau WiFi de oriunde in lume. Imprimati-va modelele din orice locatie fara a fi necesar sa trimiteti modelele sau fisierele personale altei persoane. In plus, EVO Twin trimite o notificare cand ramane fara filament, acesta fiind un avantaj imens cand folositi materiale de printare scumpe.

Imprimanta EVO Twin vine cu licenta pentru Simplify3D software si setari pentru filamentele dddrop: este functional la 5 minute de la instalare! Va puteti crea propriile modele sau puteti downloada modele 3D de pe internet. In cateva minute, modelul 3D va fi transformat intr-unul real!

Sunteti in cautarea unei imprimante 3D profesionale care poata printa cu materiale de inalta tehnologie, cum ar fi ABS, PET-G, Metal sau Carbon? Printa cu doua materiale? Pentru modele mari sau mici? Control total si cel mai bun ajutor profesional? Atunci imprimanta dddrop EVO Twin este alegerea perfecta! Gasiti produsul in magazinul nostru online.

Specificatii:

Caracteristici Cap de printare dual (twin): up to 300°C.
Smart:  control la distanta prin telefon/tableta, applicatie sau browser de oriunde te-ai afla. Printare prin USB/WiFi/LAN.
Managementul filamentelor: Trece automat la o noua rola atunci cand se termina filamentul pentru o printare continua sau opreste procesul si anunta problemele existente via text. Nu pierdeti niciodata o imprimare din cauza lipsei de filament sau pentru ca filamentul s-a incalzit si mereu folositi intreaga rola! 
Spatiu de printare cu temperatura controlata: Un spatiu de printare complet controlat tine defectiunile la distanta. Foarte folositor cand folositi materiale de inalta tehnologie!
Placa de printare detasabila: Inlocuiti cu usurinta placa de printare pentru diferite proiecte si materiale.
7 inch full color touchscreen
Noua generatie de CPU (computer processor unit)
Noua generatie de control a procesului de printare
Camera
LED light
Dimensiuni printer 530 x 660 x 570mm
Volum de printare 330 x 310 x 305mm
Placa de printare incalzita 130 °C
Viteza max. de printare 150 mm/s
Inaltimea stratului de printare 0.05 – 0.7mm
Diametru duze 0.2 – 0.4 – 0.6 – 0.8 – 1.0 mm
Material duze (optional) Alama, Otel inoxidabil sau Carbura de Tungsten
Materiale PLA, ABS, PETG, FLEX, HIPS, PVA, PA (Nylon), PC, PP, Metal-, Carbon- si umplut cu Lemn etc.
1.75mm diametru filament cu sistem deschis.